Verkoopmedewerker Herkenbosch (16-24 uur)

Locatie: Herkenbosch

De functie

Als allround verkoopmedewerker ben jij dé productkenner binnen de supermarkt. Je zorgt ervoor dat de klant op een professionele manier geholpen wordt, waardoor ze tevreden de winkel verlaten. Daarnaast vind je het natuurlijk belangrijk dat de winkelverzorging optimaal is en dat producten uitnodigend worden gepresenteerd. Om voor optimale afwisseling te zorgen kun je ingezet worden op verschillende afdelingen zoals Brood/Deli-afdeling/Afdeling F/NF/Kassa voor 16 tot 24 uur per week.

Profiel

Ben jij een klantgerichte, flexibele verkoopmedewerker en beschik je over een VMBO-diploma? Heb je werkervaring in de detailhandel? Denk je daarnaast graag mee over hoe we continu kunnen verbeteren? Aarzel niet en solliciteer!

Wij bieden

Wij bieden jou een marktconform salaris met vakantiedagen, vakantiegeld én ATV uren. Wij vinden al onze medewerkers minstens zo belangrijk en investeren dan ook graag in jouw ontwikkeling. Dit doen we binnen een open, collegiale en no-nonsense cultuur. Omdat je komt werken bij de beste supermarkten van het zuiden krijg je ook wekelijks 10% korting op je boodschappen!

Interesse?

Solliciteer via onderstaande link.

Verantwoordelijke vacature

Contactpersoon vacature