Speeddate Maastricht Noord

Locatie Maastricht Noord

Kom speeddaten voor een leuke (bij)baan!

De functie

Ben jij op zoek naar een baan of bijbaan? En lijkt het je leuk om in een supermarkt te werken? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken voor ons nieuwe filiaal Maastricht Noord!
De speeddates zijn al geweest, maar wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega's!
Klik op de button 'solliciteren' en wij nemen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. 

Functie eisen

 

Wij zoeken verschillende nieuwe medewerkers, zoals:

  • Hulpkrachten: ben jij op zoek naar een bijbaan? Ben jij minimaal 14 jaar en 2 tot 12 uur per week beschikbaar, zowel in de avonden als in het weekend? Aarzel niet en solliciteer!
  • Verkoopmedewerkers: Ben jij een klantgerichte, flexibele verkoopmedewerker en beschik je over een VMBO-diploma? Dan leren wij jou graag kennen. Uren in overleg.
  • BBL Verkoopmedewerkers: Ben jij nieuwsgierig, leergierig én klantgericht? Wil jij de kennis die je opdoet tijdens je studie graag delen met anderen en toepassen in de praktijk? Jan Linders wil graag in jou  investeren en betaalt mee aan jouw studie- en boekengeld.
  • Maar ook komen wij graag in contact met (aankomend) floormanagers, teammanagers en supermarktmanagers voor dit filiaal of één van onze andere filialen in de regio.

Wij bieden

Wij bieden jou een marktconform salaris met vakantiedagen, vakantiegeld én ATV uren. Natuurlijk ben jij net zo belangrijk als alle 4700+ collega’s, dus gaan we zeker investeren in jouw ontwikkeling. Dit doen we binnen een open, collegiale en no-nonsense cultuur. Omdat je komt werken bij de beste supermarkten van het zuiden krijg je ook wekelijks 10% korting op je boodschappen!

Interesse?

Klik op Solliciteren en laat je contactgegevens achter. Dan nemen wij binnenkort contact met je op!