Al meer dan 50 jaar Jan Linders

 

Als klein kind trekt Jan Linders samen met zijn vader met paard en wagen door Gennep om melk te venten. In 1963 begint hij de eerste echte supermarkt van de regio in Gennep. Vandaag is Jan Linders een supermarktketen met 62 vestigingen, van Arnhem tot Maastricht. We zijn trots op de ontwikkeling die we tot nu toe hebben doorgemaakt. Maar het belangrijkste zijn alle klanten die elke dag weer voor ons kiezen. Dáár doen we het voor.

ANJA VROEGOP, Supermarktmanager Herten
 

Ik kom uit een echte ondernemersfamilie. Zelf solliciteerde ik op m’n 21e als afdelingsmanager groenten bij Jan Linders. Om ervaring op te doen, want ik wilde een eigen groente- en fruitkraam beginnen. Die kraam is er nooit gekomen, want ik ben niet meer bij Jan Linders weggegaan.
 

 

JACCO DIJKEMA, Procesmanager Servicekantoor
 

Op 1 januari 2015 stapte ik mijn eerste Jan Linders supermarkt binnen als supermarktmanager van de vestiging in St. Anthonis. Er werkten 50 medewerkers en daar liep ik dan als 27-jarige in een pak met stropdas tussendoor. Nu leid ik de vestiging in Lent, met een winkeloppervlak van zo’n 1400 m2 en 100 man personeel. En meestal zonder stropdas.

 


Hoe werkt het sollicitatieproces? 

 

 

 

 

 

Stap 1. Solliciteer

Klik op de knop 'Solliciteren' bij de 
vacature waarop je gaat solliciteren.

(Heb je eerder bij Jan Linders
gesolliciteerd, log dan eerst in op het account dat je toen hebt aangemaakt).

 

 

 

 

 


Stap 2. invullen gegevens

Vul al je gegevens in. Voeg je CV en
motivatie als bijlagen toe

 


Stap 3. Verstuur sollicitatie

Kies 'Aanmaken' en jouw sollicitatie
wordt verstuurd.


Stap 4. Bevestig je account

Je ontvangt een bevestigingsmail waarin we je vragen jouw persoonlijke account te bevestigen. Vanaf dan word je door ons via de mail op de hoogte gehouden (waarin je verwezen wordt naar je eigen persoonlijke pagina op werkenbij.janlinders.nl). 

 

Proficiat! Je mag op gesprek komen en dan?


Document 1. ID bewijs

We willen je vragen om bij het gesprek een geldig id bewijs (geen rijbewijs) mee te nemen. Mochten we je na dit gesprek aan willen nemen, dan kan je toekomstig leidinggevende hier een kopie van maken.


Document 2. Bankpas

Neem ook een bankpas mee naar het gesprek. Wanneer je bent aangenomen maakt je leidinggevende ook hiervan graag een kopie. Hierdoor kunnen we het indienstproces snel en goed laten verlopen!

 

 

 
© 2023 - Jan Linders